Hollands Kroon

ECW Energy verbindt zich aan de Hollands Kroonse Uitdaging

Den Helder – Alhoewel de activiteiten van de Hollands Kroonse Uitdaging gebaseerd zijn op het principe “elkaar helpen met gesloten beurs”, zijn er wel terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zonder financiële hulp kan de onafhankelijke stichting niet bestaan. Founders, vrienden en leden van de Club van 100 maken het mogelijk dat we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden.

Eén van de vrienden is ECW Energy uit Middenmeer. Zij ondersteunen de Hollands Kroonse Uitdaging financieel. Onlangs ging een delegatie van de Uitdaging op bezoek op het kantoor op Agriport. Dit om het bijbehorende bordje, dat als tastbaar kleinood bij de vriendenstatus hoort, te overhandigen.

Op bijgaande foto is de uitreiking in beeld. Met vanaf links Edwin Wittink en Ben Tops van de Uitdaging en rechts Robert Kielstra en Stacey Scholten van ECW Energy.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button