Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Koningsdag in aantocht, win gratis oranje tompoezen!

Regio Noordkop – Nog een kleine week en dan is het weer Koningsdag. Na twee jaar van vrijwel geen festiviteiten zijn er dit jaar weer op vele plekken activiteiten. Ook Regio Noordkop doet mee aan de feestvreugde en deelt, in samenwerking met Bakkerij Dunselman, gratis tompoezen uit. Natuurlijk de speciale oranje variant!

Een doosje van vijf stuks kost in de winkel acht euro en 99 cent, maar Regio Noordkop geeft tien doosjes weg. Wie trek heeft kan zich melden per e-mail en maakt dan kans op een van de tien doosjes. Stuur een e-mail naar oranje@regionoordkop.nl met uw naam, adres en tel.nr en vertel welke betekenis Koningsdag voor u heeft. Een leuke anekdote over een Koningsdag (of Koninginnedag) uit voorbije jaren mag ook.

Dinsdagochtend worden de winnaars bekendgemaakt. Zij kunnen de gebakjes vervolgens op woensdag tussen 10.00 en 14.00 uur ophalen bij de studio aan de Torplaan 4 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button