Den HelderJeugdVideo

Laatste dag voor de vakantie in het teken van de Koningsspelen (video)

Advertentie:

Den Helder – Het is inmiddels een traditie geworden op de laatste dag voor de meivakantie: de Koningsspelen. Ook dit jaar werden ze op tal van scholen gehouden, ook bij basisschool De Dijk in Den Helder. De dag begon voor de leerlingen met een heerlijk ontbijt en daarna volgden tal van sportieve activiteiten.

“De kinderen gaan om de beurt hun versierde fiets showen, we hebben leuke activiteiten in de eigen klas en ze gaan spelletjes doen op het grasveld”, zegt juf Jacqueline. “Het is allemaal heel leuk opgezet, ook met het koningslied erbij.”

“Ik heb heel veel zin in de fietstocht en in het klimmen in het klimrek, eigenlijk heb ik overal zin”, zegt een leerling uit groep 7B. “Ik heb het meeste zin in het ontbijt, ik hou van eten”, haakt een andere leerling daarop aan. Na een ochtend vol met sportieve activiteiten kon de meivakantie beginnen!

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button