Sport

Bomvol programma bij Ronde van ’t Veld

Advertentie:

’t Veld – De organisatie van Ronde van ’t Veld is volop bezig met de voorbereidingen voor de fietstocht op 20 mei. Deze tweede pinksterdag biedt een bomvol programma met voor iedere fietser wat wils.

Het wielerevenement kent verschillende categorieën. De dag wordt om 10:30 uur afgetrapt met de dikken banden race, met om 11:15 uur gevolgd De Rijdershuys Funklasse. Ook ’s middags stappen vele sporters weer op de pedalen. Zo wordt om 12:15 uur het regionaal kampioenschap bij de elite vrouwen gereden en is het om 14:00 uur tijd voor het regionale kampioenschap van de sportklasse/amateurs. Tot slot klinkt om 15:45 uur het startschot voor de plaatselijke renners.

Deelnemers van Ronde van ’t Veld kunnen zich sinds 1 april inschrijven via de website van de KNWU. De organisatie kijkt uit naar een geweldig wielerspektakel met een vernieuwd parcours en vele toeschouwers langs de kant. Daarnaast zal de koers voor het eerst live worden uitgezonden via YouTube. Meer informatie over de verschillende afstanden en parcours is te vinden op de website van Ronde van ’t Veld.

Schouten sterkste in 2023
De Ronde van ’t Veld kende in 2023 meerdere spannende koersen tussen gelijkwaardige renners. De vele supporters langs de kant genoten van de wielerwedstrijd. Irene Schouten, drievoudig olympisch kampioen in het schaatsen, deed ook mee. Fietsen kan ze ook, want ze pakte de zege bij de dames.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button