Uitgaan

Regenboognetwerk Hollands Kroon organiseert ‘After Kingsday’

Advertentie:

Lutjewinkel – Regenboognetwerk Hollands Kroon organiseert zondag 28 april in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel ‘After Kingsday’. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefnemers van het Regenboognetwerk in samenwerking met Wonen Plus Welzijn. De inloop is vanaf 14:00 uur.

De organisatie heeft leuke spellen in het thema van Koningsdag klaarstaan. Daarnaast zullen ter plaatse interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn. Behalve dat kunnen bezoekers gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Hapjes zijn gratis, voor drinken wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het cultuurhuis is niet in het bezit van een pinapparaat, dus neem wat kleingeld mee.

Het Regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Bezoekers die jonger zijn, kunnen eventueel onder begeleiding komen. Elke vierde zondag van de maand is een bijeenkomst van het Regenboognetwerk van 14.00 tot 17.00 uur. Regenboognetwerk Hollands Kroon toert door heel Hollands Kroon. Van Den Oever, Wieringerwerf en Anna Paulowna, naar Lutjewinkel.

Aansluiten
Mensen die willen aansluiten en meedoen met volgende voorbereidingen zijn van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen reageren via de mail regenboognetwerkhk@gmail.com. Voor meer informatie kan de website www.rnhk.nl of Facebookpagina van Regenboog Netwerk Hollands Kroon worden geraadpleegd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button