Den Helder

Rukwind 11 wint veertigste editie Pop in de Kop

Advertentie:

Den Helder – Het was zondag weer een muzikale strijd tijdens de veertigste editie van popquiz Pop in de Kop. Theater de Kampanje in Den Helder vormde het toneel voor een middag vol spanning, muzikaliteit en gezelligheid, waar teams streden om de felbegeerde overwinning. Na een intensieve en enerverende strijd kwam het team Rukwind 11 als winnaar uit de bus.

Met een indrukwekkend aantal van 23 finalepunten wisten Rukwind 11-teamleden Patrick Ris, Milo Hacquebard en André Wattel de eerste plaats te veroveren. Hun kennis van muziek en scherpe gehoor brachten hen naar de overwinning. Op de tweede plaats eindigde het team PDF, dat eveneens een sterke prestatie neerzette en de concurrentie het vuur aan de schenen legde. Als derde op het erepodium stond het team Hitboulevard, dat zich onderscheidde door een uitstekende score in de reguliere rondes.

De organisatie kijkt terug op een succesvolle veertigste editie van Pop in de Kop. “Het was wederom een groot succes en een feestelijke viering van muziek en gezelligheid. De quiz trok vele muziekliefhebbers en quizfanaten naar Theater de Kampanje, waar zij genoten van een avond vol herkenbare melodieën en uitdagende vragen.”

De volgende editie van Pop in de Kop vindt plaats op 22 december.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button