Sport

Voetbaloverzicht Noordkop: monsterzege CV Wieringermeer, FC Den Helder pakt punt

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Vele amateurvoetballers uit de regio trokken afgelopen weekend weer hun voetbalschoenen aan voor hun wedstrijd. CV Wieringermeer won met liefst 11-0 van De Kennemers, Flevo ging onderuit tegen KFC en FC Den Helder pakte op de valreep een punt tegen Grasshoppers.

FC Den Helder – Grasshoppers: 2-2
Het affiche tussen FC Den Helder en Grasshoppers betekende een ontmoeting tussen de nummer twee en drie van de competitie. Op het spel stond een tweede plaats, die directe plaatsing voor de nacompetitie geeft. De ploegen stevenden af op een 0-0 ruststand, maar op slag van rust schoot Wouter Philip een penalty onberispelijk binnen: 1-0. In de tweede helft werd er lange tijd niet gescoord, tot Grasshoppers liefst twee keer toesloeg in de slotminuten: 1-2. Daarmee leken ze de overwinning te pakken, maar Wouter Philip wist in de slotfase nog een punt te redden voor de Nieuwediepers: 2-2.

Always Forward – DWOW: 3-0
De veldvoetballers van DWOW hebben in de derde klasse met 3-0 verloren van Always Forward. Dat lag zeker niet aan doelman Siem van Oers, die zondag op verdienstelijke wijze de vaste keeper verving. De aanvallers van Always Forward waren in vorm en al snel stond de ploeg uit Hoorn op 1-0. DWOW kon aanvallend geen vuist maken en Always Forward liep uiteindelijk uit naar 3-0. Van Oers raakte ook nog geblesseerd aan zijn knie, maar hij bleef op zijn post staan. DWOW neemt het zondag 28 april thuis op tegen DWB.

CV Wieringermeer – De Kennemers: 11-0
In de vijfde klasse hebben de veldvoetballers van CV Wieringermeer flink aan hun zelfvertrouwen en doelsaldo kunnen werken. Op sportpark de Belboei kreeg hekkensluiter De Kennemers geen enkele kans en verloor met 11-0. Door Thijs Boersma werd al snel de score geopend. Daarna zou diezelfde speler nog drie keer scoren. Jesper Homan scoorde er één minder en eindigde op drie treffers. De anders doelpuntenmakers waren Sander Veenstra, Justin Voorsluijs, Arthur van Bunderen en Kevin de Bruin. Het team van trainer Ko Kempeneers komt zaterdag 11 mei pas weer in actie. Het Mokumse Sloterdijk, dat één na laatste staat, is dan de tegenstander.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button