Den HelderHollands KroonSchagenUitgaan

Horeca gaat ook na 1 juni door met bezorgen en afhalen

Advertentie:

Noord-Holland – Veel restaurants zijn tijdens de coronacrisis begonnen met een afhaal- en bezorgservice. Niet alleen om op die manier toch wat omzet te kunnen draaien, maar ook om het contact met klanten te onderhouden.

Een van de restaurants die de nieuwe mogelijkheid aangreep was Leuk!, met een vestiging in zowel Schagen als Den Helder. Nu per 1 juni de gasten weer welkom zijn op het terras en in het restaurant zelf, betekent dit niet dat Leuk! stopt met de optie bezorgen en afhalen. “We willen er graag mee door gaan, aangezien er weinig gasten in het restaurant mogen komen na 1 juni”, vertelt een medewerkster.

Ook La Première in Anna Paulowna gaat sowieso door met de afhaalservice. “Het liep in het begin heel erg goed en nu nog steeds wel, maar we verwachten dat na het openen van de horeca het wel rustiger wordt”, vertelt eigenaresse Simone Venekamp. We gaan er echter in elk geval mee door tot en met het eerste weekend van juli, daarna hebben we een zomerstop.”

Kade 60 op Willemsoord in Den Helder gaat er ook nog even mee door, zo laat eigenaar Timo de Vries weten. “We gaan er in ieder geval gedurende de maand juni mee door, al is het alleen maar omdat het voor een restaurant niet mogelijk is om met maximaal dertig klanten uit de kosten te komen.” Basalt in Den Oever weet nog niet of de extra service in juni wordt voortgezet. Ze willen in eerste instantie graag zoveel mogelijk aandacht besteden aan het heropenen van het restaurant.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button