Hollands KroonVideo

Diamanten echtpaar: We gaan hier nooit meer weg (video)

Stroe – Al 60 jaar wonen Jan en Tima Rotgans met tevredenheid aan de Stroeërweg op het buurtschap Stroe. Op hun eerste ontmoeting vroeg Jan aan Tima of zij mee wilde naar de jaarlijkse ruitersfuif van de Wironruiters. “Ik zei ja en zo is het allemaal begonnen”, aldus Tima.

Hun huwelijksdag kunnen zij zich nog goede herinneren. “Het was koud en harde wind, maar van binnen waren we lekker warm. Het was een stralende dag voor ons.” In alle jaren is Jan nooit weg geweest voor vakantie. Al zijn tijd besteedde hij aan zijn beesten. Tima ging wel met de kinderen op vakantie en dan meestal naar Jan zijn zus in Drenthe of naar haar penvriendin in Nijverdal.

Op hun huwelijksdag zijn ze zeker niet vergeten. Vele kaarten en bloemen werden bezorgd en de kinderen hadden ook flink uitgepakt. Het huis was versierd met ballonnen, de vlag hing uit en alle buren waren gewaarschuwd. Felicitaties kwamen niet alleen van hun kinderen en familie maar de postbode bezorgde ook nog gelukwensen van het Koningshuis, de commissaris van de Koning en de gemeente Hollands Kroon. “Het was grandioos, een dag om nooit te vergeten”, aldus het diamanten echtpaar.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Heel trots op onze vader en moeder ❤
    Dat we nog lang met elkaar mogen genieten.
    Heel leuk interview met ons dierbare Diamanten bruidspaar 💞

Back to top button
%d bloggers liken dit: