Hollands Kroon

Onderzoek naar de toegang tot het sociaal domein

Advertentie:

Hollands Kroon – De toegang tot hulp en ondersteuning binnen het sociaal domein is een belangrijk onderdeel van het sociaal domein. Bij het woord toegang gaat het om de manier waarop geïnteresseerde bij de gemeente Hollands Kroon terecht kunnen met een vraag om ondersteuning bij het dagelijks functioneren.

Willen geïnteresseerden met de gemeente meedenken om beter inzicht te krijgen in de toegang? Doe dan mee met het onderzoek. De gemeente vraagt ook om informatie op te zoeken en zijn benieuwd of het goed vindbaar is. De invultijd van het onderzoek is ongeveer 15 minuten. Via deze link kunnen deelnemers deelnemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button