Politie onderschept doorrijder ongeval Den Helder op Texel

Den Helder / Texel – De politie van Texel werd Vrijdagmiddag 21 mei rond 15:40 uur opgeroepen voor een ongeval op de Pontweg bij Den Hoorn. De daadwerkelijke aanrijding vond plaats op het opstelterrein van de TESO boot in Den Helder maar één van de automobilisten weigerden zijn gegevens te geven en wilde eenmaal op Texel aangekomen zijn weg vervolgen.

De inzittenden van de andere auto hebben hier op de politie op Texel ingeschakeld, die bij de kruising van de Pontweg met het Molwerk bij Den Hoorn stonden gepositioneerd en bij de kruising van de Pontweg en de Zuidhaffel bij Den Burg. De politie heeft de auto van de doorrijder net na de kruising van de Pontweg en het Molwerk onderschept en langs de kant gezet.

Dit zorgde even kort voor enige verkeersstremming. De schade aan beide auto’s betrof voornamelijk lichte schade. De politie waarschuwt dat het doorrijden na een ongeval / het niet willen achterlaten van je gegevens strafbaar is. Het is verplicht je gegevens achter te laten, hoe klein de schade ook is, doe je dit niet, dan pleeg je een misdrijf.

Exit mobile version