Hollands KroonVideo

Vissen komen en gaan in de VisKringloop Wieringermeer (video)

Advertentie:

Slootdorp – Hollands Kroon is een stuk natuur van 17 hectare rijker en het bevindt zich tussen de Wieringerrandweg en de Den Oeverseweg. Zaterdag 21 mei was er aan de Hippolytushoeverweg, bij ‘Zweefvliegcentrum Noordkop’, een open dag en kon ieder zich laten voorlichten over dit unieke project.

Het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier was hier tijdelijk neergestreken en van hieruit kon je een drie kilometer lange voettocht door het bos en het nieuwe aangelegde VisKringloop maken. Zowel op het vliegcentrum als onderweg werd je voorgelicht over de werking van de VisKringloop.

Menig bezoeker en wandelaar was zeer onder de indruk van het geheel en sprak over een prachtige wandeling door een mooi stukje natuur. Klik hier voor een opname van de aanleg van de VisKringloop.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button