Hollands KroonSport

DWOW blijft winnen

Wieringerwerf – DWOW heeft zondag in de derde klasse een 0-3 overwinning geboekt op Dynamo. Door de zege blijft het team van trainer Edwin Wittink in de race om degradatie te voorkomen.

De beginfase van het duel bij Dynamo verliep in het begin zwaar voor DWOW, maar daar kwam na de openingstreffer van Sylvan Schipper verandering in. De bezoekers gingen toen veel beter spelen. Verdediger Niek Sijm breidde in de tweede helft de voorsprong van DWOW uit. Uiteindelijk werd het ook nog 0-3. Rick Buisman schoot raak en stelde daarmee de zege veilig.

DWOW wacht dit seizoen nog één duel. Zondag 29 mei neemt de ploeg van Wittink het in eigen huis op tegen Strandvogels. Bij winst is het huzarenstukje volbracht en blijft DWOW ook volgend seizoen op hetzelfde niveau spelen. Martijn van Oers is dan weer van de partij, zijn schorsing zit er dan op.

Artikel geschreven door Bert Bronk

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button