Uitgaan

Fotografiewandeling door onontdekt Zwanenwater

Advertentie:

Callantsoog – Wandelaars krijgen de kans om zaterdag 27 mei plekken te fotograferen van het Zwanenwater waar zij normaal gesproken niet mogen komen. De begeleide fotografiewandeling Zwanenwater is een buitenkans voor natuurfotografen. Onder leiding van een vrijwillige boswachter struinen deelnemers drie uur door het Zwanenwater en komen zij op bijzondere, nog bijna onontdekte plekken in dit waterrijke duingebied.

De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf graag en vaak in het Zwanenwater. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s. Tijdens de wandeling kunnen deelnemers foto’s maken van de landschappen en alle plant- en diersoorten die het Zwanenwater rijk is. Bijvoorbeeld vlinders, libellen, vogels, bloeiende planten, en misschien wel de prachtige groene zandhagedis.

Ter ere van het 50-jarig jubileum van het Zwanenwater krijgen leden van Natuurmonumenten 50% korting op excursies in het Zwanenwater. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het aanmeldformulier terecht op de website van Natuurmonumenten. De wandeling vindt plaats van 09:30 tot 12:30 uur.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button