Den HelderUitgaan

Muzikale BoekStartdag in School 7

Den Helder – BoekStart organiseert zaterdag 3 juni samen met de bibliotheken voor de derde keer de landelijke BoekStartdag. Bibliotheek School 7 doet ook mee aan dit initiatief. Zij nodigen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders uit om kennis te komen maken met BoekStart en de bibliotheek.

Tijdens de BoekStartdag kunnen kinderen van nul tot vier jaar en hun (groot)ouders ’s ochtends in School 7 terecht voor leuke activiteiten. Muziek, lezen én voorlezen staan centraal. Den Helder viert op 3 juni ook de Dag van de muziek. Ter ere van die gelegenheid krijgt de BoekStartdag in de marinestad een muzikaal tintje: Triade-docent Martine van Ham geeft van 10:30 tot 11:00 uur namelijk een muziekles met oud-Hollandse liedjes aan de aanwezige kinderen. Ook kan er geknutseld worden en kunnen (groot)ouders hun kind gratis lid maken van de bibliotheek.

De ochtend start om 10:00 en duurt tot 12:00 uur. De activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig. Op de website van KopGroep Bibliotheken is een overzicht te vinden van alle BoekStartdag activiteiten in de verschillende vestigingen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button