Den HelderUitgaan

Noorder Kunstkring organiseert Pinksterexpositie

Den Helder – De Noorder Kunstkring organiseert tijdens Pinksteren, 28 en 29 mei, de jaarlijks terugkerende Pinksterexpositie. Leden van de vereniging zullen hun kunstwerken tentoonstellen.

Bezoekers krijgen tijdens de expositie de gelegenheid om kennis te maken met een breed scala aan kunstvormen, waaronder schilderkunst, keramiek, speksteen en nog veel meer. Een aantal leden van de Noorder Kunstkring hebben zich bezig gehouden met het thema “Evenwicht”, maar ook vrij werk is te bewonderen. Naast het aanschouwen van de werken hebben bezoekers vaak ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met leden van de Noorder Kunstkring om zo meer te leren over hun werk en inspiratie.

De expositie is een interactieve ervaring voor zowel kunstliefhebbers als nieuwsgierige bezoekers. De Pinksterexpositie vindt 28 en 29 mei van 14:00 tot 17:00 uur plaats. Het verenigingsgebouw bevindt zich aan de Pasteurstraat 147A, naast de dierenarts.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button