Den HelderUitgaan

Rollatorloop in De Draaikolk

Den Helder – De afdeling Vitaal en Fit van Turnlust organiseert zaterdag 10 juni een rollatorloop in De Draaikolk. Het evenement vindt plaats ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het sport- en zalencentrum.

De rollatorloop is bedoeld voor iedereen die een rollator nodig heeft om veilig te lopen. Ook mensen met een ander loophulpmiddel, zoals een wandelstok, mogen deelnemen aan de rollatorloop. Nadat wethouder Fotigui Camara om 11:00 uur het startschot van rollatorloop heeft gegeven, lopen de deelnemers een half uur lang rondes door De Draaikolk. Na elke ronde ontvangen zij een stempel. Zo kan na een half uur gekeken worden welke afstand iedereen heeft gelopen. Tussendoor krijgen de wandelaars de mogelijkheid om even te rusten. Daarnaast worden zij onderweg voorzien van een hapje en een bekertje water.

Geïnteresseerden voor de rollatorloop dienen zich vooraf aan te melden via Turnlust. Dit is gratis en kan via turnlust.rollatorloop@ziggo.nl of telefoonnummer 06-625751. Deelnemers kunnen 10 juni vanaf 10:00 uur hun startnummer ophalen bij De Draaikolk. Multiblaaskapel De Knorhanen zal de deelnemers dan ontvangen. Na afloop worden de wandelaars gratis getrakteerd op een herinnering en pannenkoeken. Supporters zijn ook welkom. Zij kunnen tegen betaling pannenkoeken en koffie krijgen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button