Kop van Noord-Holland

Allround dansschool House of Dance behaalt vierde plaats op EK

Advertentie:

Kalkar, Duitlsand – Het danswedstrijdteam van House of Dance, 1-DRIN, heeft afgelopen weekend een indrukwekkende prestatie geleverd tijdens het Europees Kampioenschap in de categorie onder 18. Het team wist zich te onderscheiden en eindigde uiteindelijk op een verdienstelijke vierde plaats, waarmee ze zichzelf tot de top van Europa mogen rekenen.

Het EK, georganiseerd door de United Dance Organisation (UDO), vond dit jaar plaats in het Duitse Kalkar. House of Dance (HOD) heeft in het verleden al meerdere malen deelgenomen aan het wereldkampioenschap (WK) van de UDO in Blackpool. Hier hebben ze al meerdere titels behaald.

Dit jaar heeft HOD besloten om hun horizon te verbreden en deel te nemen aan het WK van de dansbond Hiphop Unite, dat in Obidos, Portugal gehouden zal worden. Deze keuze biedt een nieuwe uitdaging en een kans om zich te meten met andere groepen van de beste dansers ter wereld. Het team kijkt vol enthousiasme uit naar de deelname aan het WK in Portugal en is vastbesloten om daar wederom een sterke prestatie neer te zetten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button