Uitgaan

Nieuw in Lutjewinkel: ontmoetingsgroep de Kolk

Advertentie:

Lutjewinkel – Samen met Cultuurhuis De Kolk organiseert Wonen Plus Welzijn binnenkort de ontmoetingsgroep De Kolk. Hier is van alles te beleven. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld meedoen met (buiten)bewegingsactiviteiten, koken, zingen en er is aandacht voor muziek, kunst en cultuur.

Bij de ontmoetingsgroep staan de mogelijkheden, passie en interesse van de bezoekers voorop. De ontmoetingsgroep is er voor mensen die soms wat extra ondersteuning of meer structuur nodig hebben en er is speciale aandacht voor mensen met geheugenproblematiek. Met elkaar wordt de dag ingevuld dus wordt gekeken bij wie wat past.

Geïnteresseerden zijn maandag van 9.30 tot 15.30 uur welkom. Ook naasten, familie en partners zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Daniëlle Onderwater op telefoonnummer 06–82899105 (bereikbaar op ma, di, wo en do) of via de mail: ontmoetingscentrum@wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button