Cultuur/Natuur

Stichting Cultuur binnen de Dijken zoekt deelnemers voor nieuw totaaltheaterproject

Advertentie:

Winkel – Stichting Cultuur binnen de Dijken is op zoek naar deelnemers voor het volgende totaaltheaterproject: herfst. De volgende fase in de cirkel. Na de lente waarin alles ontwaakt en doorgroeit in een bloeiende zomer, wordt in deze voorstelling ontdekt dat plots de herfst is aangebroken.

Gedurende twee weken wordt er materiaal verzameld door de deelnemers. Zij geven ook aan wat zij zouden willen spelen en vertellen en of dat door middel van toneel, dans, zang of muziek is. Alles wordt bij elkaar gepast door professionele theatermakers, regisseurs, een choreograaf, een vormgever en een technicus. Dat alles om het na twee weken te laten zien aan het publiek.

Bijzonder is dit jaar weer de locatie: het Nederlands Kremlin aan de Limmerschouw, de Kunsttuin in Winkel. De prachtige bouwwerken gaan dienst doen als decor van dit theaterstuk.

Aanvang
Het totaaltheaterproject ‘Herfst’ vindt plaats van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus waarna de voorstellingen zijn op zaterdag 3 en zondag 4 augustus. Meer informatie en/of opgeven voor dit totaaltheaterproject kan via de website van Cultuur binnen de Dijken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook mailen met stichting@cultuurbinnendedijken.nl of bellen met 06-19505135.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button