Uitgaan

Turnlust organiseert rollatorloop in De Draaikolk

Advertentie:

Den Helder – De afdeling Vitaal en Fit van Turnlust organiseert zaterdag 15 juni een rollatorloop in de Draaikolk. Het evenement is bedoeld voor iedereen die een rollator nodig heeft om veilig te lopen. Ook mensen die een ander loophulpmiddel, zoals een wandelstok, mogen mee doen.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis opgeven via turnlust.rollatorloop@ziggo.nl of telefoonnummer 0223-625751. Alle aanmelders kunnen zich vanaf 10:00 uur melden in de Draaikolk. Met muziek van draaiorgel de Harmonie ontvangen de lopers hun startnummer en krijgen ze een kopje koffie. Het startschot wordt om 11:00 uur gelost door wethouder Tessa Augustijn.

De bedoeling van een rollatorloop is dat de deelnemers een half uur rondes lopen. Na elke ronde ontvangen ze een stempel, zodat na het eindschot duidelijk wordt wat de gelopen afstand is. Voor deelnemers is er tussendoor ook de mogelijkheid om even te rusten. Onderweg worden de deelnemers voorzien van een hapje en water. Tot slot ontvangen alle deelnemers een herinnering en pannenkoeken. Supporters zijn uiteraard ook van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button