112

Auto te water in Breezand

Breezand – Een personenauto is zondagavond rond 23.55 uur te water geraakt bij een ongeval. Dat vond plaats op de kruising Schorweg / Koningsweg.

De auto kwam vanaf de Koningsweg en de bestuurder was onder invloed van alcohol. Hij blies een F op de alcoholcontrole. De bestuurder is direct overgebracht naar het politie bureau in Den Helder, hier mocht hij nogmaals blazen.

Ook de bijrijder was onder invloed van alcohol en reed zonder gordel. Beide heren hebben erg veel geluk gehad, er raakte niemand gewond. De auto kan als verloren worden beschouwd. Haulo Berging heeft de auto afgesleept.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button