Den HelderSport

Dozy Tafeltennis heeft vernieuwd team compleet en “kan kampioen worden”

Advertentie:

Den Helder – Het team van Dozy Tafeltennis voor de nieuwe competitie is compleet, zo laat kopvrouwe Ana Gogorita weten. De Najaarscompetitie 2020 start voor Dozy op 20 september en het team heeft enkele wijzigingen ondergaan.

Zhang heeft aangegeven dat ze wil stoppen. “Ik heb mijn best gedaan om haar te overtuigen nog een jaartje door te gaan, maar helaas bleef Zhang bij haar besluit”, laat Gogorita weten. “Ze wilde de verplichting niet meer om te trainen, ze had minder plezier tijdens de trainingen en competitiewedstrijden en ze wil als de coronasituatie achter de rug is een paar maanden naar China gaan naar haar ouders.”

Yoeke en Dobrila hebben aangegeven dat ze wilden blijven, dus moest er een nieuwe speelster worden gevonden. Na lang zoeken zijn uiteindelijk twee speelsters gevonden. “Ons team wordt versterkt met ShuoHan Men en Tanja Helle. Ik heb gekozen voor een team van vijf speelsters, omdat mijn teamgenoten ook in een andere competitie spelen.”

Competities
ShuoHan Men speelt ook Heren Eredivisie bij Klimaatgroep Stars uit Middelstum. Tanja Helle speelt in Frankrijk in de damescompetitie nationaal 1 bij Entente Saint Pierraise (ESPTT). Dobrila speelt 2e divisie in Nederland bij het herenteam van Kampenion en Yoeke speelt 2e divisie in Nederland bij het herenteam van Hilversum. Gogorita verwacht dat het al met al met een team van vijf moet lukken om elke speelronde een volwaardig team op te stellen. “Ik heb ook gekozen om de thuiswedstrijden op zondag om 14.00 uur te laten spelen, omdat de heren competitie vaak op zaterdag wordt gespeeld.”

Gogorita zegt blij te zijn met het team en vertrouwen te hebben in een goed seizoen. “We maken zeker kans om kampioen te worden. ShuoHan heeft stappen gemaakt, is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden en heeft pas een Nederlands paspoort en gaat ook voor het Nederlandse team spelen. Tanja is een gedreven speelster, heeft drie keer goud gewonnen op het NK in damesdubbel met Yana Timina, twee keer zilver mixed met Koen Hageraats en twee keer de achtste finale gehaald op een NK.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button