Den Helder

Weer van alles te doen bij de Helderse Volksuniversiteit

Den Helder – Jezelf ontwikkelen, anderen ontmoeten, cultuur beleven en kennis opdoen, dat kan bij de Helderse Volksuniversiteit (HVU). Het nieuwe aanbod van cursussen en workshops voor 2020-2021 staat nu op de website. Veel cursussen en workshops vinden plaats in School 7, maar ook op een aantal andere mooie en inspirerende locaties. Het nieuwe cursusjaar start eind september. Inschrijven is mogelijk via www.volksuniversiteitdenhelder.nl.

Breed aanbod
De HVU biedt voor elk wat wils en voor een betaalbaar bedrag. Als mensen een taal willen leren of wie zich verder in een taal wil verdiepen, kan bij de HVU terecht voor Arabisch, Duits, Engels, Italiaans, Nieuw Grieks, Portugees, Russisch en Spaans. Nieuw dit jaar zijn de taalcursussen Zweeds en Pools. Er is ook weer een mooi aanbod cursussen en workshops op het gebied van mens, samenleving en natuur, creativiteit en culinair.

Van kunstgeschiedenis tot mediteren, van yoga tot sterrenkunde, psychologie, fotografie, keramiek. Er zijn meerdere kookworkshops waarbij mensen leren koken en mogen proeven! Nieuw dit jaar zijn boeddhistische filosofie en ‘psychologie in de hoofdrol’, ook zijn de kunstgeschiedenisworkshops uitgebreid. Cursussen en workshops vinden plaats in groepsverband en in een ongedwongen en gezellige sfeer, dat maakt leren gemakkelijk en leuk.

Benieuwd? Ga voor uitgebreide informatie over het complete aanbod naar de website van de Helderse Volksuniversiteit: www.volksuniversiteitdenhelder.nl. Hierop staat ook informatie over de aanpassingen die er zijn gedaan om binnen de huidige coronamaatregelen toch een gevarieerd programma aan te bieden.

Een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar info@volksuniversiteitdenhelder.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button