Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon organiseert ondernemersbijeenkomst over elektriciteitsnetwerk

Hollands Kroon – Het elektriciteitsnetwerk in Hollands Kroon is behoorlijk vol. Tijdens de online bijeenkomst op 5 juli gaat de gemeente hierover met Liander in gesprek. Liander licht toe hoe de gemeente omgaat met de drukte op het net. Ondernemers en andere grootverbruikers uit Hollands Kroon zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan het webinar. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Op een aantal plekken in Hollands Kroon is het elektriciteitsnetwerk vol. Voor ondernemers die nieuw of extra vermogen wensen kan dit betekenen dat er nu niet voldoende netcapaciteit aanwezig is. Dit wordt transportschaarste genoemd. Om ondernemers te informeren over deze situatie organiseren de gemeente samen met Liander het webinar ‘Transportschaarste in Hollands Kroon’.

Vragen
Tijdens het webinar worden vragen beantwoord als “Waardoor is het elektriciteitsnetwerk van Liander op een aantal plekken vol? Hoe gaat Liander dit oplossen? Wanneer kan ik weer volop gebruik maken van het elektriciteitsnetwerk?” De gemeenten hoopt ook zoveel mogelijk andere vragen te beantwoorden over de drukte op het elektriciteitsnetwerk in Hollands Kroon.

Het webinar is op maandag 5 juli om 19.30 uur via Microsoft Teams. aanmelden kan tot uiterlijk 4 juli aan via het online aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangen deelnemers op 5 juli in de ochtend een e-mail met een link voor het webinar en bijhorende informatie.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button