Den Helder

Zomerkermis op Willemsoord gaat door

Advertentie:

Den Helder – De kermis op Willemsoord gaat definitief door deze zomer. Het feest gaat al snel van start. Over anderhalve week kunnen bezoekers weer dagelijks tussen 13.00 en 23.00 terecht bij de botsauto’s, de schiettent, het spookhuis, de draaimolen, de crazy dance, de booster en vele andere attracties. De kermis duurt van 2 tot en met 11 juli.

Burgemeester Jan de Boer is erg blij dat het feest door kan gaan: “Na een lange lockdown kunnen we elkaar weer meer ontmoeten en eropuit gaan om leuke dingen te doen. Dat hebben we allemaal zo gemist.” Vanaf 30 juni zijn de kermissen landelijk weer toegestaan. De gemeente Den Helder gaat hier graag in mee. “Het is fantastisch dat het nu weer kan en mooi dat er in samenwerking met Kees Visser, wethouder evenementen, Ariane Hoog, directeur van Willemsoord en de inzet van veel enthousiaste medewerkers eindelijk weer een evenement gehouden kan worden op Willemsoord”, aldus de burgemeester.

Omdat er nog wel coronamaatregelen gelden is de zomerkermis wat kleiner en compacter dan anders bericht de gemeente. Deze maatregelen worden aan bezoekers bekend gemaakt via informatieborden op het evenemententerrein.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button