Den HelderVideo

5e KVO ster voor een schoon, heel en veilig Ravelijncenter (video)

Adverentie

Den Helder – Het Helderse winkelgebied het Ravelijncenter is bekroond met een 5e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). De stoeptegel met daarop de 5e ster werd woensdagochtend geplaatst voor de deur van Reakt, dat zich dagelijks inzet voor een schoon en veilig Ravelijncenter.

“We zijn er heel trots op, de vijfde ster is het hoogst haalbare in het KVO traject”, zegt de voorzitter van het Ravelijncenter, Lambert Bruin. “Een van de eisen waar we aan moeten voldoen is schoon, heel en veilig. En daarbij krijgen we hulp van Reakt, Hoveniersbedrijf Hollander en de gemeente.”

Naast het plaatsen van een tegel werd ook een aantal mensen in het zonnetje gezet, zoals Brian, Harm, Govert en Elvis van Reakt, die dagelijks al het zwerfafval opruimen dat zij op het Ravelijncenter tegenkomen. Ook legen zij de prullenbakken, zodat deze schoon en beschikbaar zijn voor klanten. “Ook alle andere deelnemers houden het netjes, het is echt een kroon op ons werk”, zegt Projectleider van Reakt, Alex Meijer.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button