Hollands KroonKop van Noord-HollandVideo

Boeren uit de Noordkop naar Stroe (video)

Advertentie:

Wieringerwerf – De boeren zijn boos en daarom is een landelijke bijeenkomst in het Gelderse Stroe georganiseerd om te laten zien dat de nieuwe regels over het stikstofbeleid van de overheid van tafel moeten.

Aan de Oosterkwelweg bij Wieringerwerf verzamelden zich woensdagochtend ongeveer twaalf boeren uit de Noordkop om met hun trekkers richting Gelderland te gaan.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

4 reacties

 1. Ze vragen wel begrip voor hun probleem, maar ze tonen weinig begrip voor de schade die ze veroorzaken, meestal voor mensen die weinig aan hun problemen kunnen doen.
  Ik begrijp hun probleem, maar ik zou meer begrip voor hun acties hebben als ze hun tractors thuis lieten.
  Het moet niet zo zijn dat hoe meer machtsvertoon, des te groter kans op succes.

 2. m.a.w. acties zijn goed zolang ik er maar geen last van heb……
  .
  ik hoop zelf dat ze het hele land plat leggen met de acties en dat dit achterlijke kabinet met hun stikstof- en andere compleet mongolische plannen liever vandaag dan morgen ten val komt

  1. Waarom zou iemend die er niets aan kan doen er last van moeten hebben?
   Mag ik RB komen pesten als ik vind dat mijn pensioen te laag is?

   1. ja hoor, alleen met alleen RB-tje pesten zal er weinig aan veranderen, als je de andere 17.597.606 inwoners er bij pest kom je wél ergens, trouwens die Prutte treitert ons ook allemaal, boontje loontje …..

    doorzetten boeren, smijt het hele land op slot, ontwrichten die failliete zooi, mijn steun hebben jullie in ieder geval

Wellicht ook interessant

Back to top button