LOS Den HelderMaritiem

Dirk Kraak maakt stennis met Frank en Dennis

Den Helder – De visserij, en dus ook de Helderse, verkeert in zwaar weer, dat zal weinigen zijn ontgaan. Lokale visser Dirk Kraak probeert al enige tijd een ieder, en vooral de politiek, duidelijk te maken dat hulp hard nodig is. Komende zaterdag is hij te gast in het LOS radioprogramma “Stennis met Frank en Dennis”.

Kraak praat de luisteraars tussen 10.00 en 11.00 bij over de huidige stand van zaken. Natuurlijk gaat het ook over de brandbrief die hij recent stuurde aan de Helderse politiek over de staat van de Helderse visserij, maar hij neemt de luisteraar ook mee naar de landelijke staat van de visserij. Hoe somber ziet hij de toekomst in? Gaan de aangekondigde Europese regelingen de visserij helpen?

Live meeluisteren kan zaterdag op vele manieren, klik hier voor een overzicht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button