JeugdUitgaan

Gratis festival bij de start van de zomervakantie

Den Helder – Leerlingen van de basisschool kunnen de zomervakantie half juli prettig beginnen met een gratis festival op Willemsoord. De schouwburg organiseert zaterdag 16 en zondag 17 juli het JOC Kampanje festival op het Reddingpleintje bij de Kampanje.

Een oneindige grenzeloosheid van fantasie is geweldig voor de ontwikkeling van kinderen. Fantasie is eigenlijk ‘outside-the-box’ denken. Het stimuleert het probleemoplossend vermogen van kinderen, het bedenken van nieuwe mogelijkheden en de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te zien. Het maakt kinderen emotioneel beheerst, creatief, sociaal, empathisch en kritische denkers. Het JOC (Jeugd Cultuurfonds & Onderwijs) en de Kampanje stimuleren graag de fantasie van alle kinderen, juist van diegene voor wie theater geen vanzelfsprekendheid is.

Zaterdag 16 juli
16.00 uur BOOMWHAKALAA!! Van 6 tot 106
19.00 uur Dylan Haegens & Marit Brugman Q & A sessie vanaf 8 jaar

Zondag 17 juli
11.00 uur Coco kan het vanaf 2 jaar
14.30 uur Roodkapje voor het hele gezin (van 3 tot 103)

De voorstellingen zijn gratis, maar een gratis kaartje is wel nodig, want vol = vol. Kaarten zijn te bestellen via www.kampanje.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button