Kop van Noord-Holland

Humanitas zoekt vrijwilligers ter bestrijding van zomereenzaamheid

Kop van Noord-Holland – Mooi weer, overal gezelligheid in de buurt en leuke berichten op Facebook met mooie zomerfoto’s. Voor veel mensen is de zomer het ultieme jaargetijde voor samen zijn, leuke activiteiten en gezelligheid, maar voor heel veel (oudere) mensen is het zomerseizoen een tijd van eenzaamheid.

De clubs en verenigingen hebben zomerstop, de familie en vrienden gaan op vakantie. Voor een groot aantal mensen is vakantie niet haalbaar, dat kan door fysieke beperkingen zijn, maar ook financieel kan dit soms niet mogelijk zijn. In deze situaties kunnen gevoelens van eenzaamheid om de hoek komen kijken.

Humanitas heeft in deze periode de handen vol aan alle aanvragen en is op zoek naar vrijwilligers in jouw buurt. Tijd over in de zomer en wil je je inzetten voor een ander in de buurt? Neem dan contact op met Humanitas Kop van Noord Holland, vhb.kopnh@humanitas.nl of telefonisch via 0223-617422.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button