Sport

Open Water Wedstrijd Anna Paulowna is terug

Anna Paulowna – De inschrijvingen voor de 43e Open Water Wedstrijd op zaterdag 25 juni 2022 zijn inmiddels gesloten en de organisatie is er helemaal klaar voor. Na twee jaar geen wedstrijd kan er aanstaande zaterdag eindelijk weer gezwommen worden in het Oude Veer. Naast de wedstrijd wordt er net als in 2019 weer een Molentocht georganiseerd voor recreanten die kennis willen maken met open water zwemmen.

Het wedstrijdprogramma kent een grote diversiteit aan afstanden voor alle leeftijdscategorieën waaronder verschillende KNZB-klassementsafstanden. Ook aan de triatleten is gedacht, voor hen staan langere afstanden op het programma.

Molentocht
Na het succes van Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is de organisatie ook begonnen met het aanbieden van zogenaamde Molentochten voor recreanten. Dit zijn afstanden speciaal voor de enthousiast geworden zwemmers die graag nogmaals in open water willen zwemmen of recreanten die kennis willen maken met open water zwemmen.

Kortom; u kunt een dag vol activiteit en sportiviteit verwachten. Kijk voor meer informatie zoals het volledige wedstrijdprogramma op oude-veer.nl/open-water-zwemmen en social media @oudeveer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button