Uitgaan

Kees Takken’s Zeegezichten in IJssalon Wim Laan

Advertentie:

Den Helder – In de zomermaanden juli en augustus stelt IJssalon Wim Laan aan de Keizerstraat 22 in Den Helder zijn ruimte beschikbaar voor een bijzondere tentoonstelling. De Helderse amateur-kunstschilder Kees Takken, 65 jaar oud, krijgt de kans om acht van zijn schilderijen te tonen aan het publiek. De werken, uitgevoerd in acrylverf op doek en omlijst met een stijlvolle zwarte baklijst, hebben allemaal de zee als thema.

De kleurrijke zeegezichten van Takken brengen een artistieke touch aan de gezellige sfeer van de populaire ijssalon. Wim Laan, de eigenaar van de ijssalon, biedt hiermee niet alleen een platform aan lokale kunstenaars om hun werk te presenteren, maar verrijkt ook de ervaring van zijn klanten

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

1 reactie

  1. Ga het werk van Kees bij Laan in de Keizerstraat bewonderen. Kees maakt prachtig blij opgewekt werk. Kees is te bewonderen gezien zijn volharding en positieve instelling bij stevige fysieke tegenslag !

Wellicht ook interessant

Back to top button