UitgaanVideo

Video: Fotobiënnale Wieringen presenteert ‘Keerlingen’

Advertentie:

Oosterland – Vrijdag 21 juni was in de Michaëlskerk de opening van de tweede editie van de Fotobiënnale Wieringen met als thema: Keerlingen.

Voor de exposities die tot en met 4 augustus duren zijn vijf fotografen uitgenodigd om dit thema in beelden te vangen. Gaat het over natuur, geschiedenis, mensen en hun beroepen of over het ongrijpbare, ondefinieerbare eilandkarakter? Zullen mensen van buiten het eiland in hun hart sluiten?

De vijf fotografen van deze editie zijn: Rem van den Bosch, Dirk Kome, Gerrit Ooteman, Anna Swagerman en Cris Toala Olivares. Binnen deze editie ‘Keerlingen’ werken de Fotobiënnale Wieringen en de gemeente Hollands Kroon samen in het kader van project ‘ZuiderZeeWerken àl 100 jaar, nóg 100 jaar’. De ’Biënnale Special’ wordt deze keer verzorgd door Rem van den Bosch. Hij participeert in het Zuiderzeeproject van Hollands Kroon. Zijn werk is te zien in de Zuiderzeekapel te Den Oever, een toepasselijke locatie met een mooie link naar de Zuiderzeewerken.

Er komt een fietsroutekaart die op elke locatie gratis te verkrijgen is. Meer informatie is te vinden op de website: www.fotobiennalewieringen.nl

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button