SportVideo

Video: Nieuwe Niedorp Komt Samen voor K2 Beachhandbal Toernooi

Advertentie:

Nieuwe Niedorp – Afgelopen weekend vond in Nieuwe Niedorp het allereerste K2 Beachhandbal toernooi plaats, georganiseerd door Handbalvereniging Niedorp. Het evenement is opgedragen aan Karsten Konrad, wiens passie voor handbal een blijvende invloed heeft gehad op de vereniging. Karsten, die op jonge leeftijd overleed, inspireerde vele spelers en fans binnen de gemeenschap.

Het toernooi trok gerenommeerde verenigingen uit het hele land, die allen enthousiast waren om deel te nemen en hun respect te tonen voor Karsten’s nalatenschap. De lokale spelers waren vooral opgetogen om in hun eigen dorp te kunnen spelen, wat zorgde voor een warme en gemeenschapsgerichte sfeer.

De organisatie en de deelnemers keken terug op een succesvolle eerste editie, die niet alleen sportieve prestaties benadrukte, maar ook de kracht van gemeenschapszin en gedeelde liefde voor de sport onderstreepte.

 

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button