Sport

Fiets mee met de Watertorentocht

Adverentie

RTV Toon Jacobs trekt er dinsdag 30 juli weer op uit. Op het programma staat dan de Watertorentocht. Iedereen die gezellig in de groep 55+ers mee wil fietsen is van harte welkom.

De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de 15 kilometer per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser.

Deze tocht gaat naar ‘t Zand, waar in molen De Hoop ook de koffie/theepauze wordt gehouden. De afstand is zo’n 40 kilometer en na afloop krijgen de deelnemers een gratis kopje koffie of thee met cake.

De start is om 13.00 uur bij het clubgebouw van RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Kosten: € 2,50. Tevens vindt van 5 tot en met 8 augustus de Helderse Avond Fiets Vierdaagse plaats.
Informatie: 06-21524673 / 0223-634299, of kijk op de website: www.rtvtoonjacobs.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button