Hollands Kroon

Huisarts Arwert dicht gat huisartsenzorg in Anna Paulowna

Advertentie:

Huisarts Leendert Arwert gaat deel uit maken van de nieuwe huisartsenpraktijk in Anna Paulowna. Drie dagen in de week zal de huisarts die eigenlijk in 2018 al met pensioen is gegaan de praktijk bemannen.

Huisarts Leendert Arwert verkocht zijn praktijk in 2018 aan huisarts Van Heusden maar dat bleek niet goed te gaan met als resultaat een ontruiming van de praktijk.

Bron: LOS Mediapartner RTV Noordkop

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. CITAAT
    Gradus Jansinga
    De één (van Heusden) haar praktijk in Sneek is in 2010 op last van de inspectie gesloten en mocht zij geen patiënten meer behandelen en werden deze verdeeld over de andere huisartsen. De ander (A.J. van der Veen, tevens partner van van Heusden) is door het medisch tuchtcollege tweemaal veroordeeld wegens ernstig falen. Tevens heeft hij een zorgverzekeraar in Friesland opgelicht (tweede keer) voor 210.000 euro. De leverancier van medicijnen bleef zitten met een vordering van 370.000 euro. Van der Veen is dan ook failliet verklaard. Het stel is bijzonder gevaarlijk waar het om geld draait. Van der Veen heeft altijd boven zijn stand geleefd. Geen enkele huisarts of specialist (in Friesland) moet dit stel. Ik praat hier uit eigen ervaring met beide……….mijn partner heeft door grove nalatigheid door van der Veen een forse schade aan de linker hartkamer over gehouden…….aangetoond door meerdere expertises………en dan niet te vergeten diegenen die in Friesland geen klacht hebben ingediend. Wat nu met hen gebeurt is hetzelfde dat ook in Friesland is gebeurd………….
    EINDE CITAAT

Wellicht ook interessant

Back to top button