JeugdUitgaan

Gratis zomeractiviteiten via Dorpshuis Julianadorp

Julianadorp – Met dank aan de Augeo Foundation en het convenant Wonen+ kan MFC ’t Dorpshuis Julianadorp een aantal fijne zomeractiviteiten aanbieden aan de kinderen van Julianadorp. Best heel belangrijk voor kinderen in deze lastige periode van allerlei maatregelen en bijvoorbeeld het niet doorgaan van de Jevakweek. Na een kleine inventarisatie onder de jeugd is de keuze op de volgende activiteiten gevallen:

Een bustrip naar dierenpark Blanckendaell op woensdag 29 Juli. Hier kunnen 75 kinderen mee (+15 begeleiders), het is geheel gratis en ook de lunch en kleine versnaperingen zijn gratis. Het is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en opgave kan allen bij inschrijving op locatie vanaf donderdag 23 juli, vrijdag 24 juli en maandag 27 vanaf 09.00 tot 12.00 uur in het MFC ’t Dorpshuis Julianadorp.

De tweede busreis gaat naar het Zuiderzeemuseum op woensdag 5 Augustus. Ook hier kunnen 75 kinderen mee (+15 begeleiders) en ook deze trip is dankzij de subsidiegevers geheel gratis net als de lunch en de versnaperingen. De leeftijd is voor deze reis is 9 jr. t/m Groep 8 en opgave kan vanaf donderdag 30 Juli, vrijdag 31 juli en maandag 3 augustus vanaf 09.00 tot 12.00 in het MFC ’t Dorpshuis Julianadorp.

Activiteiten
Als derde organiseren ze tussen 10 en 15 Augustus nog prachtige sport en spel dagen die bol staan van de activiteiten. Ook dit is geheel gratis en hier kunnen 100 kinderen aan deelnemen. De leeftijd voor deze groep is 6 tot en met 12 jaar. Voor lunch en versnaperingen wordt gezorgd. Opgave voor deze dagen is op donderdag 6 Augustus vanaf 09.00 in het MFC.

Opgave niet online of telefonisch maar altijd samen met een ouder of verzorger ter plekke in het MFC ’t Dorpshuis Julianadorp. Meer (en steeds actuelere) informatie op de Facebookpagina(s) en de website www.dorpshuisjulianadorp.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button