Activiteiten voor jonge Mantelzorgers

Den Helder – Het mantelzorgcentrum organiseert voor jonge mantelzorger tot en met 13 jaar een drietal activiteiten in de maand augustus. Deze gratis activiteiten zijn in Den Helder, Schagen en Alkmaar.

Op donderdag 12 augustus van 14:00 tot 16:00 uur Klimmen en spelen in de Helderse Vallei. De Helderse Vallei is een groene, gezonde plek waar iedereen welkom is om er gewoon te zijn. Er zijn twee activiteiten voor de deelnemers uitgekozen; klimmen en spelenderwijs de natuur ontdekken. Wie 1.35 meter of groter is dan kan deelgenomen worden aan het klimmen in het klimbos. Wie kleiner is of vind het leuker om de natuur te ontdekken? Ga dan op beestjesonderzoek langs de sloot en maak een speurtocht in de kinderboerderij.

Aanmelden via info@mantelzorgcentrum.nl. Geef bij de aanmelding aan of deelgenomen wordt aan het klimmen of de natuur wil ontdekken.

Op woensdag 18 augustus is in Schagen Skaten en Lasergamen in Schagen en donderdag 19 augustus Alkmaar is er een Obstacle Run en Boogschieten. Geef bij aanmelding wel duidelijk aan welke activiteit wordt deelgenomen.

Voor uitgebreide informatie zie https://www.mantelzorgcentrum.nl/activiteiten?activity-label=52&utm_source=Laposta&utm_campaign=Nieuwsbrief+professionals+juli+2021%3A+Cli%C3%ABntondersteuning&utm_medium=email

Exit mobile version