112

Brandweer rukt uit voor schaap in kanaal

Advertentie:

Schagen – De hulpdiensten rukten donderdagavond met spoed uit naar de Burenweg in Schagen, omdat daar een schaap in het kanaal langs de N248 zou liggen (Schagerkoggekanaal). Eenmaal ter plaatse bleek dat er daadwerkelijk een schaap in het kanaal zwom.

De brandweer heeft het schaap met enige moeite uit het water en op de kant weten te krijgen, waarna het dier over de weg begeleid is naar de andere kant. Hoe het schaap in het water is gekomen is onbekend.

Het incident zorgde voor enige verkeershinder op de N248 bij Schagen en een korte afsluiting van de weg, zodat de hulpdiensten hun werk konden doen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button