112

Auto door brand verwoest in Huygenstraat

Advertentie:

Den Helder – Een personenauto die stond geparkeerd aan de Huygenstraat in Den Helder is vrijdagnacht rond 01.05 uur door brand verwoest. Er stonden direct naast de auto geen andere auto’s geparkeerd, zodat verdere schade voorkomen werd.

De brand zorgde voor flink wat rookontwikkeling. Brandweerlieden hebben de brand onder controle gekregen, maar de schade is groot en het voertuig kan als total-loss worden beschouwd. Niemand is gewond geraakt.

Hoe de brand in de personenauto heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk, maar een buurtbewoonster gaf aan wel iemand te hebben zien wegrennen, net voor de brand. Die persoon zou vervolgens per auto zijn weggereden. De politie gaat uit van brandstichting.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button