Den Helder

Koen van Veen interim-gemeentesecretaris Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Koen van Veen (58) wordt interim-gemeentesecretaris van de gemeente Den Helder. Van Veen volgt Robert Reus op die per 1 september 2022 de gemeente verlaat voor een nieuwe uitdaging: gemeentesecretaris van Alkmaar.

Van Veen brengt de nodige ervaring mee naar Den Helder: hij is (reserve)officier bij de Koninklijke Landmacht, was in vier gemeenten gemeentesecretaris (Baarle-Nassau, Hattem, Opsterland en Soest) en nog onlangs interim-directeur van een samenwerkingsverband van vijf gemeenten in Zeeland.

Van Veen start op 1 augustus 2022. Tot in het eerste kwartaal van 2023 is hij de secretaris van het college van burgemeester en wethouders en de hoogste gemeenteambtenaar. Daarmee heeft de gemeente tijd om op zoek te gaan naar een vaste gemeentesecretaris. De werving van een nieuwe gemeentesecretaris start in de loop van september 2022.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button