Den Helder

Al 15 lokale locaties voor Burendag 2019

Advertentie:

Velen kennen de buren niet beter dan van een algemene begroeting. Reden om landelijk in 2006 een jaarlijkse Burendag te starten. Het initiatief was om in de eigen omgeving een activiteit te starten met en voor de buren. Doel is om nader kennis te maken met de mensen in de naaste omgeving.

De volgende Burendag is op zaterdag 28 september. De aanvangstijden verschillen per activiteit. Het staat een ieder vrij wanneer te beginnen en eindigen en welke activiteiten te houden. In Den Helder, Huisduinen en Julianadorp zijn al 15 locaties aangemeld. Tot 1 september kunnen nog initiatieven worden aangemeld bij onderstaande website.

Op https://www.burendag.nl is te vinden waar een burendag wordt gehouden en op welk tijdstip de activiteiten beginnen. Ook staat hier meer informatie over hoe een burendag op te zetten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button