Sport

Gezamenlijke fietstoertocht RTV Toon Jacobs en HRTC DOK

Advertentie:

De beide Helderse fietstoertochtverenigingen houden een gezamenlijke rit. Deze keer de Historietocht.

Op zondag 25 augustus fietsen de RTV Toon Jacobs en HRTC DOK gezamenlijk de Historietocht van 85 kilometer, waarbij een koffiestop in Wieringerwerf wordt gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid ligt bij omstreeks 25 km/uur.

De tocht begint bij het clubhuis van RTV Toon Jacobs in park Quelderduyn en start om 09.00 uur. Tevens start er een groep fietsers om 08.30 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets langzamere snelheid. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld is voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00.

Verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button