Informatiemiddag Helderse Volksuniversiteit

Ook dit jaar houdt de Helderse universiteit weer een informatiemiddag, dit keer op zaterdag 31 augustus in de bibliotheek School 7 in Den Helder. Jezelf ontwikkelen, kennis opdoen en anderen ontmoeten dat kan bij de Helderse Volksuniversiteit. Het nieuwe cursusjaar start eind september.

De Helderse Volksuniversiteit geeft cursussen en workshops voor iedereen. Voor het cursusjaar 2019/2020 is er weer een ruim aanbod taalcursussen, maar ook culinaire en creatieve workshops en een gevarieerd aanbod op het gebied van mens, samenleving en natuur. Iedereen is welkom van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek. Docenten, medewerkers en bestuur zijn dan aanwezig om informatie te geven, vragen te beantwoorden en wie wil kan zich inschrijven.

Op de vernieuwde website www.volksuniversiteitdenhelder.nl staat uitgebreide informatie over alle cursussen en workshops. Inschrijven kan ook via de website. Hier is ook te vinden welke docenten aanwezig zijn op de informatiemiddag.

Meer weten over een bepaalde cursus of workshop? Kom dan langs op 31 augustus! Of vul het contactformulier op de website in.

Exit mobile version