Hollands Kroon

Oude voetbaletenues van ZAP gaan naar Gambia

Adverentie

BREEZAND – De oproep van ZAP Breezand om een goede bestemming te zoeken voor hun oude voetbaltenues was niet aan dovemansoren gericht. Vele reacties kwamen binnen voor een nieuwe bestemming van de kleding.

De voetbal vereniging heeft er voor gekozen om de oude tenues te doneren aan Stichting Gambia Geven met Liefde. Zij gaan er voor zorgen dat voetbalshirts en trainingspakken een tweede leven krijgen.

Lees ook: ZAP zoekt goede bestemming voor oude voetbaletenues

Stichting Gambia, Geven met Liefde zet zich sinds 2016 in voor kansarme mensen/kinderen in Gambia die ver onder de armoede grens zitten en geen mogelijkheden hebben zich in positieve zin te ontwikkelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button