Den HelderZakelijk

Goederenbank vol gratis spullen gaat weer open

Den Helder – Stichting Goederenbank Den Helder opent 1 september weer de deuren. Doel van de Goederenbank is de minima doelgroep te helpen aan gratis huisraad en woninginrichting. De winkel vol gratis goederen is open op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur, met uitzondering van de lunchpauze (12.00 tot 13.00 uur).

Stichting Goederenbank heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe winkelindeling, vanwege alle maatregelen rondom het Coronavirus. Ze voldoen nu aan de regelgeving om weer open te kunnen. Zo is handen desinfecteren verplicht bij binnenkomst en kunnen er slechts enkele klanten per keer worden toegelaten in de winkel.

Later dit jaar volgt ook een nieuwe website, met de mogelijkheid voor klanten om thuis het winkelaanbod te bekijken en te bestellen. Er zijn wel minder spullen in de winkel, alleen wat echt nog goed is wordt in de winkel geplaatst. Het aantal kleine spullen is drastisch verminderd en de Goederenbank richt zich alleen nog op huishoudelijke apparaten, witgoed en inrichting. Wel blijft serviesgoed, bestek, en complete glazensets in de winkel aanwezig.

De Goederenbank is te vinden aan de Seringenlaan, in het voormalige winkelcentrum.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button