112

Jongen neergestoken in Julianadorp, getuigen gezocht

Advertentie:

Julianadorp – De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur de melding dat een jongeman was neergestoken. De politie heeft een verdachte aangehouden en is nog op zoek naar getuigen.

De politie trof een 18-jarige jongeman aan op het fietspad aan de Kruiszwin; hij bleek ernstig gewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek van de politie werd een 16-jarige inwoner van Julianadorp opgespoord en aangehouden als verdachte. Hij is ingesloten.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest of iets weten over dit steekincident. Ook mensen die in de omgeving van Kruiszwin zijn geweest in de nacht van zaterdag op zondag en die informatie hebben en nog niet met de politie hebben gesproken, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche via tel.nr. 0900-8844. Vermeld u er a.u.b. zaaknummer 2021174806 bij.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

Wellicht ook interessant

Back to top button