Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

Ook Regio Noordkop doet mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Advertentie:

Regio Noordkop – De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met de werkgevers in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt, maar ook om familie, vrienden en buren met trots het bedrijf te laten zien. Ook Regio Noordkop doet dit jaar mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

De KBBBD worden dit jaar gehouden van 16 tot en met 24 maart. Bij Regio Noordkop mag een ieder op vrijdag 22 maart binnenlopen. Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Regio Noordkop brengt via website, app, radio en tv lokaal en regionaal nieuws. Een streekomroep wordt geacht zeven dagen per week, het liefst 24 uur per dag, actief te zijn op de kanalen radio, tv en online (website, app, social media). De nadruk ligt tegenwoordig op verslaggeving van lokaal en regionaal (lees: streek) nieuws.

Bij Regio Noordkop maken we dus radio (zowel muziek- als actualiteitenprogramma’s), videoreportages en geschreven nieuws. Bij de omroep zijn zowel betaalde krachten als vrijwilligers werkzaam. Nieuwsgierig naar de wereld van media? Kom dan gerust langs aan de Torplaan 4 in Den Helder en ontdek de mogelijkheden bij een lokale streekomroep. De redactie is aanwezig om te vertellen en te laten zien wat ze zoal doen, er wordt live radio gemaakt en natuurlijk mogen bezoekers zelf meedoen.

Aanmelden
Tijdens de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ is de radiostudio en redactieruimte te bezichtigen en vertellen de medewerkers graag over de omroep. Ook media-partner Noordkop Centraal (Piet Ottstraat 3 in Schagen) doet mee aan de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’. Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten. Aanmelden kan via onderstaande link:

Bekijk hier onze bedrijvenpagina op de KBBBD-website.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button