Sport

FC Den Helder nog ongeslagen

Advertentie:

Den Helder – FC Den Helder won zondagmiddag in de derde klasse. VVS ’46 werd met 2-1 geklopt. De schutters waren Kenny Gerssen en Wouter Philip

Al in de tweede minuut kwam de ploeg uit Spanbroek op voorsprong. Het team van trainer Ben de Visser trok zich daar weinig van aan. “Altijd vervelend als je zo snel op achterstand komt. Het stond bij ons achterin niet goed. We kwamen goed terug en een kwartier later kon Gerssen de gelijkmaker scoren.”

Strafschop
In de tweede helft bleef de thuisploeg sterker, het lukte echter niet om verschillende kansen te benutten. Via een strafschop kon Philip zijn team op voorsprong zetten. Den Helder speelde de wedstrijd professioneel uit en de overwinning kwam niet meer in gevaar.

Visser is blij met de ongeslagen status. “Samen met VVW en Always Forward staan we aan kop. Komende zondag 8 oktober gaan we naar Texel ’94. Dat is een fysieke tegenstander. Bij winst hebben we definitief een goede start van dit seizoen gemaakt.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button